YKSITYISTUNNIT JA ONGELMAKOIRAKOULUTUS

Yksityistunnit

Ilo

Valmentajiltamme voit varata yksityistunteja lajitreeneihin. Yksityistunnit sovitaan suoraan valmentajien kanssa. Yksityistunnin voit varata joko itsellesi, yhdessä toisen treenaajan tai ryhmän kanssa.

Yksityistunnit pidetään Motivaation hallilla.

Yksityistunnin hinta on

  • 80€/h ma-pe klo 16-22 ja la-su 10-18
  • 50€/h muulloin.
Ota yhteyttä valmentajiimme: 
  • Oona Tuormaa-Soikkeli (toko, rally-toko)
  • Selina Saimala (nosework, rally-toko, toko)
  • Elli Kinnunen (nosework, toko, pk-tottis)
  • Heli Tuominen (toko, rally-toko)
  • Minna Söderlund (agility)
  • Päivikki Partinen (agility, hoopers, koiratanssi, rally-toko, näyttelyt, junior handler)

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi@koiravalmennusmotivaatio.fi (ä korvataan kirjaimella a).

Kun olet sopinut valmentajan kanssa yksityistunnista, voit maksaa sen nettikaupassa.

ONGELMAKOIRAKOULUTUS

Ongelmakoirakoulutus -yksityistunnit ovat tarkoitettu erilaisten arjen haasteiden kanssa painiville koirakoille. Haasteet voivat löytyä reaktiivisesta käytöksestä ohitustilanteissa, käsittelyissä tai ilmetä konflikteina erilaisissa tilanteissa arkielämässä. Mikäli koiran kanssa eläminen syystä tai toisesta tuntuu haastavalta tai koiran käytös vaikeasti hallittavalta, on ongelmakoirakoulutus – yksityistunti paras tapa aloittaa harjoittelu.

Ongelmakoirayksityistunnilla aloitamme tilanteen kartoittamisesta ja suunnitelman tekemisestä. Tämän jälkeen koulutus aloitetaan ja toteutetaan systemaattisesti. Haasteiden ylittäminen vaatii ohjaajalta sitoutunutta ja paneutuvaa asennetta, sekä halua auttaa koiraansa käsittelemään vaikeitakin tilanteita paremmin. Ensikäynti on 1h30min mittainen, jonka jälkeen tarpeen mukaan 1h tai 30 min jatkokäyntejä. Aikoja on saatavilla pääsääntöisesti aamu -ja päiväaikoihin.

Ongelmakoirakoulutuksen hinta on 90€/90min, 60€/60min ja 30€/30min.

Kun olet sopinut valmentaja Elli Kinnusen kanssa yksityistunnista (elli@koiravalmennusmotivaatio.fi), voit maksaa sen nettikaupassa.