VAPAAKORTTI

Vapaakortilla saa treenata hallissa aina kun siellä ei ole varausta. Vapaat ajat näkyvät kalenterissa.

Vapaakortti kuuluu valmennusryhmien kuukausimaksuun. Muille kuin ryhmäläisille vapaakortin hinta on 35€/kk (kalenterikuukausi).

Voit ostaa vapaakortin Motivaation nettikaupasta.

Vapaakorttilaisen ohjeet

AVAIN

Avain on hallin ”etukulmalla” olevassa avainsäilössä. Avainsäilön koodin saat ostaessasi vapaakorttia.

Palautathan avaimen säilöön heti oven avattuasi, jotta se on varmasti valmiina seuraavaa käyttäjää varten.

Treeniaika

Jos hallilla on useampia itsenäisiä treenaajia, vapautathan kentän seuraavalle treenaajalle viimeistään 20 minuutin päästä treeniajan alusta. Aikaan sisältyy harjoituksen rakentaminen ja purkaminen.

Voit treenata toisten vapaakorttilaisten kanssa yhdessä samalla kentällä, jos se sopii teille kaikille. Kenttä tulee tässäkin tapauksessa vapauttaa seuraavalle jonossa olijalle viimeistään 20 minuuttia harjoittelun aloituksesta.

 

ESTEET JA MUUT TREENITARVIKKEET

Kaikki välineet ovat vapaasti vapaakorttilaisten käytettävissä, mutta palautathan ne harjoituksen jälkeen omille paikoilleen, jotta halli pysyy siistinä ja myös seuraava treenaaja löytää etsimänsä tavarat. Laita rally-tokokyltit numerojärjestykseen koteloihinsa.

Agilityn viikkorata on isolla kentällä tiistain ja se puretaan tiistai-iltana. Agilityesteet ovat kaikkina päivinä itsenäisten treenaajien käytössä. Ne tulee kuitenkin aina palauttaa paikoilleen harjoittelun loputtua.

Siirräthän agilityesteet aina niille merkityille paikoille ja asettelet ne turvallisesti. Tähän kuuluu, että putkien päät ovat kunnolla piilossa ja kontaktiesteet on laskettu alas pyöriltään.

JUOKSUISET NARTUT
Juoksuisen nartun kanssa saa treenata pöksyt jalassa toiset huomioon ottaen.
VIERAILIJAmaksu

Jos haluat sellaisen kaverisi kanssa, jolla ei ole vapaakorttia Motivaation halliin, niin maksa vierailijan treenimaksu 10€ Motivaation nettikaupassa

NOSEWORK

Noseworkissa ylimääräiset hajut häiritsevät koiria, tästä syystä nosework-tilat eivät kuulu itsenäisen treenioikeuden piiriin, eikä myöskään hallissa saa harjoitella nosework-hydrolaateilla sopimatta asiasta etukäteen.

KORONA-AJAN OHJEET

Vältäthän ylimääräistä kanssakäymistä kontaktien määrän minimoiseksi. Suosittelemme myös maskien käyttöä treeneissä, varsinkin odotustiloissa. Muistathan myös käsien pesun/desinfioinnin.

MUITA OHJEITA
  • Poistuessasi hallilta kirjaathan käyntisi itsenäisten treenaajien kirjaan. Merkitse tuloaikasi ja lähtöaikasi sekä kentät joita käytit. Jos hallille ei jää muita, muistathan lukita ovet ja sammuttaa valot lähtiessäsi.
  • Älä kulje keinonurmella nastakengillä.
  • Muistathan myös pyyhkäistä niin likaiset tassut kuin tossutkin, jotta halli pysyy paremmin siistinä.
  • Käytäthän koirasi tarpeillaan ennen treenejä (hallissa sotkusakko 20€, jonka voi maksaa nettikaupassa). Pissatuspaikka on tieltä katsottuna hallin takana. Alueella on asutusta, joten kerääthän myös jätökset sekä hallin pihasta että tien varresta.
ERINOMAISIA TREENEJÄ TOIVOTTAA MOTIVAATION VÄKI!
Armas ja Pipa