VAPAAKORTTI

Vapaakortilla saa treenata hallissa aina kun siellä ei ole varausta. Vapaat ajat näkyvät kalenterissa.

Vapaakortti kuuluu valmennusryhmien kuukausimaksuun.

Muille kuin valmennusryhmäläisille vapaakortin hinta on 45€/kk talvikautena (lokakuu-huhtikuu) ja  35€/kk kesäkautena (toukokuu-syyskuu). Vapaakortti on voimassa kalenterikuukauden. 

Voit ostaa vapaakortin Motivaation nettikaupasta.

Vapaakorttilaisen ohjeet

AVAIN

Avain on Säkkitieltä katsottuna oikeanpuoleisen oven vasemmalla puolella olevassa postilaatikossa avainsäilössä. Avainsäilön koodin saat erillisessä sähköpostissa ostettuasi vapaakortin nettikaupasta.

Palautathan avaimen säilöön heti oven avattuasi, jotta se on valmiina seuraavaa käyttäjää varten. 

KENTÄT JA TREENIAIKA

Jos hallilla on useampia itsenäisiä treenaajia, vapautathan kentän seuraavalle treenaajalle viimeistään 20 minuutin päästä treeniajan alusta. Aikaan sisältyy harjoituksen rakentaminen ja purkaminen.

Isoa tilaa ja vauhdin hurmaa kaipaavat saavat yhdistää Kentät 2 ja 3 (vanha pikkukenttä ja uusi kenttä) isoksi kentäksi avaamalla kenttien väliset sermit.
Jos muita halukkaita kentän käyttäjiä tulee hallille/on jonossa, niin jakakaa kenttä kahdeksi tai treenatkaa vuorotellen. 

Voit treenata toisten vapaakorttilaisten kanssa yhdessä samallakin kentällä, jos se sopii teille kaikille. Kenttä tulee tässäkin tapauksessa vapauttaa seuraavalle jonossa olijalle viimeistään 20 minuuttia harjoittelun aloituksesta.

 

Kuljethan Kenttä3:lle ja sieltä pois takaoven kautta jos Kenttä2:lla on treenaajia. 

 
ESTEET JA MUUT TREENITARVIKKEET

Kaikki välineet ovat vapaasti vapaakorttilaisten käytettävissä, mutta palautathan ne harjoituksen jälkeen omille paikoilleen, jotta halli pysyy siistinä ja myös seuraava treenaaja löytää etsimänsä tavarat. Laita rally-tokokyltit numerojärjestykseen koteloihinsa.

Agilityn viikkorata on isolla kentällä tiistain ja se puretaan tiistai-iltana. Agilityesteet ovat kaikkina päivinä itsenäisten treenaajien käytössä. Ne tulee kuitenkin aina palauttaa paikoilleen harjoittelun loputtua.

Siirräthän agilityesteet aina niille merkityille paikoille ja asettelet ne turvallisesti. Tähän kuuluu, että putkien päät ovat kunnolla piilossa ja kontaktiesteet on laskettu alas pyöriltään.

Hoopers-esteiden paikka on Kenttä3:n seinällä ja hyllyissä.

PEILIT

Kenttä3:n ison peilin eteen voit halutessasi vetää verhon. Muita peilejä ei saa peittää teippaamalla seiniin tai peileihin kankaita tai muita suojia ettei seinistä lähde maalia.

JUOKSUISET NARTUT
Juoksuisen nartun kanssa saa treenata pöksyt jalassa toiset huomioon ottaen.
VIERAILIJAMAKSU

Jos haluat treenata sellaisen kaverisi kanssa, jolla ei ole vapaakorttia Motivaation halliin, niin maksa vierailijan treenimaksu 10€ Motivaation nettikaupassa

NOSEWORK

Noseworkissa ylimääräiset hajut häiritsevät koiria, joten nosework-tilat eivät kuulu itsenäisen treenioikeuden piiriin eikä hallissa saa harjoitella nosework-hydrolaateilla sopimatta asiasta etukäteen.

SOTKUSAKKO
Käytäthän koirasi tarpeillaan ennen treenejä hallin takana tontin reunalla tai tien varressa, ei hallin pihassa. Alueella on asutusta, joten kerääthän jätökset sekä hallin pihasta että tien varresta. Ethän ulkoiluta koiraasi muiden tonteilla.
Hallissa sotkusakko 20€, jonka voi maksaa (nettikaupassa). Siivoathan sotkut hallissa olevilla puhdistusaineilla.
SIISTEYS JA MUUT VAHINGOT

Kerääthän kentälle tippuneet namit ja hajonneiden lelujen palaset roskiin.

Mikäli omistaja tai koira rikkoo hallin tavaroita (esim. esteet, kartiot, jumppavälineet, häkit), on omistaja korvausvelvollinen. Ilmoitathan sattuneesta vahingosta sähköpostilla kurssit@koiravalmennusmotivaatio.fi 

MUITA OHJEITA
  • Ethän tule kipeänä treenaamaan.
  • Poistuessasi hallilta kirjaa käyntisi itsenäisten treenaajien vihkoon. Merkitse tuloaikasi ja lähtöaikasi sekä kentät joita käytit. Jos hallille ei jää muita, muistathan lukita ovet ja sammuttaa valot lähtiessäsi.
  • Älä kulje keinonurmella nastakengillä.
  • Muistathan myös pyyhkäistä niin likaiset tassut kuin tossutkin, jotta halli pysyy paremmin siistinä.
ERINOMAISIA TREENEJÄ TOIVOTTAA MOTIVAATION VÄKI!
Armas ja Pipa