YHTEISTYÖSSÄ KOIRAVALMENNUS MOTIVAATION KANSSA

Keski-Suomen Eläinfysioterapian Maarit Hankaniemi pitää vastaanottoa tiloissamme.

Toko- ja pk-tottisvalmennusta järjestämme myös yhteistyössä Training Tracks – polkuja koiraurheiluun Hanna Närhen kanssa.

MARJO RANTANEN

osteopaatti D.O.

Dynamic Fysio on pieni yhden hengen yritys, joka tarjoaa osteopatiahoitoja niin ihmisille kuin koirillekin. Toimipisteeni sijaitsee Tourulassa, mutta vierailen säännöllisesti Motivaatiossa kouluttautumassa omien koirieni kanssa sekä mahdollisesti muissa rooleissa. Olen harrastanut whippettieni kanssa aktiivisesti juoksulajeja vuodesta 2005, joten harrastusten myötä minulle on kertynyt kokemusta koiran ruokinnasta, treenaamisesta sekä liikkumisen biomekaniikasta. Tällä hetkellä kotona asuu 8 whippettiä, joiden kanssa juoksulajien ohella harrastetaan noseworkia, agilitya ja rally-tokoa.

Ajanvaraus nettisivujen kautta
http://www.dynamicfysio.net/

Maarit

Maarit Hankaniemi

Eläinfysioterapeutti (Keski-Suomen Eläinfysioterapia)

Eläimet ja niiden kanssa työskentely on aina ollut minulle unelma. Olen valmistunut fysioterapeutiksi Jyväskylän AMK:sta v. 2007 ja eläinfysioterapeutin erikoistumisopinnot suoritin v. 2009 - 2010 Satakunnan AMK:ssa. Työskentelen toiminimellä Keski-Suomen Eläinfysioterapia, pääasiassa koira- ja kissa-asiakkaiden parissa. Erityisesti sydäntä lähellä ovat aktiiviset harrastuskoirat, koska harrastan itsekin omien koirieni kanssa aktiivisesti. Vastaanotolla suoritan aina koiran tarkan tutkimisen, jonka jälkeen suunnitellaan jatkohoidot. Olen käynyt fasciamanipulaatio I ja II tason koulutukset ja käytän näitä tekniikoita vastaanotolla paljon. Lisäksi olennaisena osana fysioterapiaa ovat yksilöllisesti katsotut terapeuttiset harjoitteet, jotka tukevat kuntoutumista ja vahvistavat jokaisen yksilön omia heikkouksia. Hyvin usein oireiden syy ei harrastuskoiralla ole selkeä, joten säännöllinen koiran tsekkaaminen ja huoltaminen auttaa ennaltaehkäisemään isompia ongelmia. Omaan laumaan kuuluu kaksi kissaa ja kaksi metsästyslinjaista labradorinnoutajaa. Päälajeina meillä on rodunomaisten lajien ja metsästyksen lisäksi toko, rally-toko, peltojälki sekä toivottavasti nuoremman koiran kanssa tulevaisuudessa myös pk-jälki. Toivotan vastaanotolle tervetulleiksi kaikki lemmikit rodusta, koosta tai lajista riippumatta.

Ajanvaraus sähköpostilla ks.elainfysio@gmail.com tai p. 040 777 5861.

http://www.elainfysio.palvelee.fi/

Hanna Närhi

HANNA NÄRHI

TOKO- JA TOTTISVALMENTAJA (Training Tracks - polkuja koiraurheiluun)

Lapsuuden kodin whippet, omat kolme aktiivista bordecollieta ja sisukas perhe-elämää ilahduttava borderterrieri ovat jokainen opettaneet minulle paljon. Olen saanut nauttia näyttelyistä, harrastuksista ja kisoista laidasta laitaan Suomessa ja ulkomailla. Olen ollut pk-jäljen ja tokon maajoukkueissa ja osallistunut useita kertoja SM-kisoihin. Koirieni saavutuksia ovat jäljen pohjoismaiden mestaruus ja Suomen mestaruuus, useat piirinmestaruudet ja bordercolllieiden rotumestaruudet sekä valioitumiset CIE, CIB, MVA, POHJ TVA, KVA-EK, KVA-FH, KVA-JK. Omien kisojen lisäksi on ollut mukavaa olla mukana järjestämässä ja mahdollistamassa monen harrastusta ja kisaamista. Olen toiminut mm. tokon koulutusohjaajana ja liikkeenohjaajana sekä tokon, pk-kisojen ja paimennuksen koetoimisijana. Vuonna 2009 perustin toiminimen, Training Tracks - polkuja koiraurheiluun, jonka kautta koulutan satunnaisesti tokoa, pk-tottista ja jälkeä. Koiravalmennus Motivaation kanssa aloitamme yhteistyön helmikuussa 2021. On ilo olla mukana huippuporukassa tukemassa monen koirakon yhteistä tietä kohti jokaisen omia unelmia. Tokoon ja pk-tottikseen haluaisin koirakon löytävän omannäköisen parhaan mahdollisen suorituksen. Sellaisen, joka kestää toistoja ja on aina molemmille myönteinen, rohkea ja voimakas suoritus. Koiraurheilun tie voi olla haastava ja mutkikas, mutta todella todella antoisa ja se tie, jonka koiran ohjaajana haluat kulkea.